Вiд керiвникiв влади – з любов’ю

Щиро і сердечно з Міжнародним жіночим днем 8 Березня придністровських жінок привітали керівники влади ПМР. Президент Вадим Красносельський назвав їх берегинями сімейного тепла й затишку, розумними й милосердними: «Ви серцем відчуваєте несправедливість і захищаєте тих, хто потребує захисту, зберігаєте традиції та любов до Батьківщини. Ви, милі жінки – матері, дочки, сестри, кохані, –наповнюєте наше життя добротою й ласкою, любов’ю та щастям».

За словами Голови Верховної Ради Олександра Коршунова, «…жінка багато в чому схожа на весну: красою, емоційністю, веселковою насиченістю почуттів. Ви приносите в цей світ добро, світло і надію. Ми пишаємося вами й любимо вас за це!

У цей святковий день від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя, здійснення всіх надій! Нехай у ваших родинах панують мир і добробут. Нехай близькі та друзі оточують вас увагою і в будні, й у свята. Будьте щасливими й коханими!»

Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки й себе особисто жінок зі святом весни, любові та чарівності щиро привітав Голова Уряду Олександр Мартинов. Він назвав жінок Придністров’я – абсолютно особливими: «Ви ділом довели свою силу духу і мудрість: стояли біля джерел створення нашої держави й успішно продовжуєте докладати зусиль для розвитку і процвітання республіки. Ми безмірно цінуємо те, що ви оберігаєте сімейні цінності, виховуєте в наших дітях любов до Батьківщини, залишаєтеся моральним орієнтиром та ідеалом краси.  Ви надихаєте нас, чоловіків, на ратні й трудові подвиги, зміцнюєте в нас віру у власні можливості, вносите гармонію в навколишній світ».

Олена   ДВОРСЬКА.