Хокей для придністровців

Поширити зимові види спорту в республіці – таку мету поставили перед собою хокеїсти Придністров’я. Льодовий каток «Сніжинка» дедалі частіше стає місцем зустрічі для любителів хокею. Черговий матч відбувся 8 грудня о 19:00. На льоду змагалися учасники клубів «Червона зірка» Оперативної групи російських військ (ОГРВ) та столичної хокейної команди «Тирасполь».

Цього дня на катку зібралося багато людей, які активно вболівали за свої команди. Голосні викрики «Тирасполь!» та «Росія!» на підтримку гравців створювали особливу атмосферу азарту та інтересу до змагань.

Багато жителів Тирасполя є постійними відвідувачами цих заходів, але, звичайно, є й нові глядачі. Тут кожен може спостерігати за розвитком команд, аналізувати перебіг гри. З кожним проведеним матчем кількість вільних місць на трибунах зменшується, а зацікавленість до цього виду спорту збільшується.

Дійсно цікавим заходом став матч для Миколи Лук’яненка, який прийшов на гру разом зі своєю дружиною: «Ми вперше на такій грі. Ми вболіваємо не за окрему команду, ми вболіваємо за спорт, і це найважливіше! Тут дуже чудово, можна дістати величезний заряд емоцій. Гадаю, що наступну гру ми теж прийдемо подивитися. Це гарна можливість зустрітися з друзями та цікаво провести час».

Відчути себе справжнім хокеїстом цього дня міг кожен охочий. Між періодами для присутніх проводили конкурсну програму. Глядачі мали можливість, стоячи на льоду, забити шайбу у вільні ворота. Наймолодшим призером конкурсу став хлопчик трьох років, який за підтримки свого батька впевнено виконав поставлене перед ним завдання. Головним призом цього змагання став безлімітний абонемент на відвідування «Сніжинки».

Відкрила рахунок команда «Червона зірка». На 13-й хвилині першого періоду гравці ОГРВ забили у ворота суперника першу шайбу. Через три хвилини команда «Тирасполь» його зрівняла. Упродовж усього матчу команди активно боролися за звання переможця гри. Але цього дня команди подарували глядачам нічию – 3:3.

Тетяна   БУКІНА.