Придністровські метеорологи відзначили професійне свято

Привітання на їхню адресу направили Президент, керівники Уряду і Верховної Ради.

Глава держави Вадим Красносельський у своєму привітанні звернув увагу на те, що спостереження за станом навколишнього природного середовища на сьогодні надзвичайно потрібні й органам державної влади, й суб’єктам господарювання, і громадянам. Особливу подяку він висловив ветеранам галузі, «…які своїм багатим досвідом і знаннями виховують у молодих фахівцях професіоналізм і відданість своїй справі».

Від імені Уряду ПМР і себе особисто привітав із професійним святом Олександр Мартинов. Він назвав роботу гідрометеорологів складною, але надзвичайно цікавою. «Ця професія не втрачає актуальності й вимагає професіоналізму, самовіддачі, вміння ретельно збирати інформацію з десятків приладів і грамотно її аналізувати, вибудовувати криві й узагальнювати різні показники та свідчення, щоб у кінцевому підсумку ваші прогнози допомогли вжити своєчасних заходів».

Голова Верховної Ради Олександр Коршунов висловив упевненість, що метеорологи й надалі з успіхом виконуватимуть поставлені перед ними завдання і робитимуть вагомий внесок у розвиток республіки: «Попри те, що служба сьогодні впроваджує сучасні методи й технології, головною запорукою її успішної роботи, як і раніше, залишаються грамотні й відповідальні фахівці».

У цей святковий день керівники держави побажали працівникам і ветеранам гідрометеорологічної служби точних прогнозів, успіхів, професійного зростання, здоров’я і добробуту їм і їхнім родинам.

Наталя   СИНЯВСЬКА.