Візуалізація ставлення до рідного краю

У рамках святкування Всесвітнього дня православної молоді з 1 квітня по 7 травня 2021 року в Придністров’ї триває Республіканський фотоконкурс «Тяжіння Придністров’я».

Метою фотоконкурсу є формування позитивного іміджу республіки, творча візуалізація ставлення молодих громадян до рідного краю.

Конкурс проводиться за трьома номінаціями:

а) «Дивись, це – Придністров’я!» –фотографії екологічних, індустріальних, природних та інших панорам і ландшафтів республіки;

б) «Тихий куточок Батьківщини моєї» – фото місць у республіці, пов’язаних з будь-яким душевним спогадом учасника;

в) «Стоп, кадр!» – фото ситуації, що глибоко вразила самого автора.

Взяти участь у конкурсі запрошуються учні організацій середньої та вищої професійної освіти, члени громадських об’єднань і молодь – у віці від 14 до 35 років. Фотороботи можуть бути як кольорові, так і чорно-білі, з роздільною здатністю не менше 3 000 х 4 000 пікселів, формат зображення – JPEG.

Перший – інституційний (муніципальний) – етап конкурсу триватиме з 1 до 16 квітня. Другий етап – республіканський – з 22 квітня до 7 травня.

Заявки приймаються на електронну пошту держадміністрацій міст і районів республіки. Телефон для довідок: управління молодіжної політики Міністерства просвіти ПМР 0 (533) 2-46-95.

Сергій   МИНАЄВ.