Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни та трудівники тилу! Шановні жителі міста Дубоссари!

Вітаю вас із 77-ю річницею визволення від німецько-румунських загарбників! Весна 1944 року стала часом широкомасштабного звільнення військами Червоної Армії території Радянського Союзу. 77 років тому цього квітневого дня з Дубоссарської землі були вигнані німецько-румунські окупанти, почалося мирне життя.

Дорогою була ціна звільнення – тисячі радянських солдатів полягли на полі брані. Імена багатьох із них увічнені на Меморіалі Слави в Дубоссарах, у селах району. А скільки імен залишилися невідомими, скільки тих, що пропали безвісти! На території Придністров’я тривають пошукові роботи, мета яких відновити історичну справедливість – з честю і гідністю перепоховати останки полеглих воїнів, вписати їхні імена до списків воїнів-визволителів.

Ми схиляємося перед священним подвигом радянського народу і віддаємо данину пам’яті та поваги всім, хто позбавив Дубоссари коричневої чуми. Вічна пам’ять і вічна слава героям!

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни та трудівники тилу! Шановні жителі міста Дубоссари! Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, доброї долі та миру!

Президент ПМР В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ