Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни та трудівники тилу! Шановні жителі міста Григоріополя і Григоріопольського району!

Вітаю вас із 77-ю річницею визволення від німецько-румунських загарбників! Весна 1944 року відкрила нову сторінку життя міста – силами Червоної Армії григоріопольська земля була звільнена від гніту німецько-румунської окупації.

На вівтар Визволення були покладені тисячі життів воїнів Червоної Армії, які покояться у братських могилах. Завдяки героїзму і незламній волі радянського воїнства Червоної Армії вдалося закріпитися на територіях Григоріопольського району, що дозволило розвивати наступ все далі й далі на захід.

Свято Визволення завжди з особливим почуттям вдячності сприймається григоріопольчанами, які свято шанують подвиг радянського народу в боротьбі з коричневою чумою. Ми схиляємося перед світлою пам’яттю воїнів-визволителів, їх безприкладним патріотизмом, самовідданістю і хоробрістю. Вічна пам’ять і вічна слава героям!

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни та трудівники тилу! Бажаю вам і всім жителям Григоріополя і Григоріопольського району міцного здоров’я, щастя і довгих років життя!

Президент ПМР В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ