Особливий масажний центр

Асоціація здоров’я та спорту Придністров’я відкрила в Тирасполі «Центр масажних технологій». Це незвичайний і особливий проект, який має велику соціальну значущість і допомагає людям розкрити свої таланти.

Гарантований ефект від будь якого масажу – зняття напруги, лікування захворювань спини та суглобів, усунення застійних явищ в організмі, позбавлення від зайвої ваги, целюліту, подолання стресів і депресій. Масаж можна розглядати не тільки як лікувальний засіб, але й як досить приємну процедуру. Мільйони людей відвідують масажні салони з тим, щоб відволіктися від проблем, очистити думки та розслабитися, дати відпочинок тілу. Дослідження підтверджують благотворний вплив масажу під час порушень сну, пов’язуючи його із впливом на дельта-хвилі, що відповідають за глибокий сон. Повній насолоді сприяють ефірні олії, свічки, пахучі креми, кавові скраби та інші атрибути, які використовують майстри в процесі обробки тіла клієнта.

Цілісний проект «Центр масажних технологій» дає можливість суспільству познайомитися з професіоналізмом незрячих майстрів. Протягом 2019 року вже було навчено 12 осіб з порушеннями зору – вони здобули повноцінну спеціальність, яку можуть застосовувати в подальшому житті, успішно заробляти. Більше того, троє з них працевлаштовані в самому Центрі масажних технологій. Мета центру – соціальна і професійна інтеграція людей з обмеженими можливостями по зору через навчання і працевлаштування.

«Ми робимо все необхідне, щоб підтримати людей з обмеженими можливостями, допомогти їм соціалізуватися. Найважливішим є постійна зайнятість цих громадян. Механізм працевлаштування інвалідів поки не працює на повну силу. Фахівці вивчають досвід інших країн», – вважає Президент ПMP Вадим Красносельський.

Масажисти готові зробити кілька видів масажу: загальний, вакуумний, антицелюлітний. Абсолютно неважливо, якому виду процедури ви віддаєте перевагу: масажу окремих частин тіла, загальному чи скульптурному, – навіть примхливий відвідувач залишиться задоволений роботою фахівців.

«Наші спеціалісти підбирають програму масажу індивідуально, за результатами консультації, і все ж у списку постійних практик у нас переважають: класичний, спортивний, антицелюлітний, лімфодренажний, антистресовий, аромамасаж, гарячим камінням та навіть масаж обличчя. Для тих, хто не хоче занурюватися у світ масажу, а лише випробувати його, є ще варіант:
у центрі встановлене професійне масажне крісло. Наш фірмовий стиль – гарна атмосфера та професійний підхід до кожного гостя», – розповів провідний фахівець лікувального масажу і SPA-процедур Анатолій Ковальський.

Крім надання масажних послуг, Центр співпрацює з різними партнерами, зокрема з фахівцями в царині естетичних процедур. До їх переліку також входять SPA і навіть консультація психолога.

Усі співробітники – професіонали з відповідною освітою і багаторічним досвідом роботи. Перед початком сеансу вони проводять мануальну діагностику наявних у вас проблем. Якщо ви маєте серйозні або приховані захворювання, травми (якщо вони були), алергію на якісь речовини, то краще повідомити про них масажиста перед початком сеансу. Крім того, фахівці центру консультують клієнтів, визначають їхні «больові точки». Це допомагає в подальшій роботі.

Люди з обмеженнями по зору спираються на тактильні відчуття, що дає їм можливість відчувати цей світ. Таким чином, ви дістаєте професійну допомогу і максимум акуратності під час роботи фахівців. У Японії та Китаї народні прислів’я порівнюють руки таких людей із золотом, а в Таїланді кажуть: «Потрапити до хорошого масажиста – це велика удача, а потрапити до незрячого – то справжнє щастя».

Дар’я   IЗЮМСЬКА.

Фото з вiдкритих джерел.