Вітання співробітникам і ветеранам органів державної безпеки ПМР

Шановні співробітники та ветерани органів державної безпеки!

Вітаю вас з професійним святом! Створення системи органів державної безпеки в нашій республіці відбулося в 1992 році –тоді, коли придністровці протистояли агресії Республіки Молдова і зуміли відстояти придністровську державність.

Органи державної безпеки виступають основою стабільності ПМР, охорони її суверенітету, територіальної цілісності та незалежності.

За 30 років розвитку нашої держави ризики й загрози для безпеки Придністров’я не зникли. Навпаки, зовнішні виклики тільки зростають, розвідувальна діяльність іноземних держав удосконалюється і модернізується, що обумовлює нові вимоги до діяльності придністровських спецслужб.

Надзвичайно важливо вміти працювати на випередження, запобігати терористичним та екстремістським погрозам, не дозволяти корупції розвиватися, скасовувати її на корені.

Володіючи високою професійною підготовкою, умінням вести роботу в найскладніших стратегічних і тактичних умовах, співробітники органів державної безпеки Придністров’я з честю виконують свій обов’язок щодо захисту інтересів придністровського народу.

Від щирого серця бажаю вам, шановні співробітники та ветерани органів державної безпеки, міцного здоров’я, добробуту та успіхів!

Президент

В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ