Привітання з Днем працівника культури

Шановні працівники культури!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом! Культурно-історична спадщина – це неоціненне надбання народу Придністровської Молдавської Республіки, це предмет особливої гордості кожного придністровця.

Стратегічною метою державної політики є підвищення ролі культури в житті нашого суспільства, підтримка закладів культури та мистецтва. Культурна діяльність у нашій державі має багатогранний характер: розвиваються музичне, театральне, хореографічне, образотворче мистецтво, музейна й бібліотечна справа, вдосконалюється культурно-дозвільна діяльність у містах і районах республіки.

Забезпечення діяльності об’єктів культури, залучення громадян Придністров’я до культурних цінностей, розширення їхнього кругозору безпосередньо залежать від працівників культури, яких завжди відрізняють творче ставлення до розв’язання найскладніших завдань, справжня відданість професії.

Свою майстерність, свій талант, жар своєї душі ви, шановні працівники культури, віддаєте на благо суспільства, самовіддано служите ідеалам гуманізму.

Бажаю вам міцного здоров’я, доброї долі та нових творчих злетів та успіхів!

Президент

В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ