Комфорт – за доступною ціною

Уперше в Придністров’ї відкрилася адресна кур’єрська служба. Все необхідне – від продуктів, квітів, одягу й аж до документів – швидко доставить велосипедист. Фірма здійснює постачання середньогабаритних вантажів автомобілем та мопедом, але акцент – на велодоставці. Компанія виконує замовлення по Бендерах, Тирасполю та населених пунктах між цими містами.

Звідки забрати? Що доставити? Куди везти? Це три головні запитання, які ставлять у фірмі «Доставка додому», а далі – беруться за роботу. Оперативно та надійно, з гарантією, кур’єри привезуть все необхідне – від квітів до продуктів. Якщо ви бухгалтер або юрист і вам потрібно доставити документи на фірму, можливо, ви просто забули вдома телефон або права – нова незвичайна компанія допоможе вам за прийнятну ціну.

Вага посилок – до 25 кг. Оплата за доставку в будь-який час, будь-яким способом і за QR-кодом. «По Бендерах у нас ціни такі: якщо вага посилки до одного кілограма – 10 рублів. Така ж сама посилка по Тирасполю – 15 рублів», – зазначив співзасновник і кур’єр компанії «Доставка додому» Станіслав Бурко.

Кур’єрська служба працює в Бендерах, Тирасполі, а також обслуговує передмістя: мікрорайон Сєверний, Протягайлівку, Меренешти, Гиску, Паркани, Тернівку та Ближній Хутір.

Товари, документи, посилки, особисті речі можуть доставити фургоном або мопедом, але головний акцент фірма робить на велокур’єрах – мобільних фахівцях, які переміщаються містом зі швидкістю авто, не бояться заторів, поганої дороги та вузьких дворів.

«Я готовий працювати в будь-яку погоду, головне, щоб температура була плюсова, дощ мені теж не перешкоджає. У мене є спеціальна термосумка, вона зберігає і тепло, і холод, не пропускає вологу», – підкреслив Станіслав Бурко. Він, до речі, поки що єдиний велокур’єр не тільки в Бендерах, а й у республіці. Станіслав не розлучається з велосипедом усе свідоме життя. Його особистий рекорд – заїзд на 170 км. У Бендерах з мікрорайону «Солнєчний» до центру він доїжджає всього за 7 хвилин. «Велосипед – це мій спосіб життя, як ще одні ноги. Завжди себе пам’ятаю на двоколісному залізному коні. Це мобільно, швидко і зручно. Часто повертався до думки, що велодоставка в нашому регіоні – це хороша ідея, тому ми вирішили її реалізувати», – розповів Станіслав.

Офіційні сторінки компанії «Доставка додому» вже є в усіх соціальних мережах. Якщо замовлень буде багато, то фірма готова працевлаштувати ще чотирьох велосипедистів. «Велодоставка –це швидко і досить мобільно. Дорогою можна забрати ще пару посилок. Тут не виникає проблем з логістикою (завжди швидше дворами), з паркуванням, до того ж, це економно. Клієнти вже цікавляться доставкою продуктів з ринку в сезон. Це також дуже зручно, тому що не завжди є можливість поїхати на ринок, а у нас ціни на доставку досить прийнятні», – розповіла оператор кур’єрської служби «Доставка додому» Христина Димитрова.

Ввічливі, швидкі та яскраві «жовті чоловічки» – саме так можна описати кур’єрів фірми «Доставка додому». До речі, у компанії є навіть свій затишний офіс у центрі Бендер.

Заявки на доставку приймають щодня, крім неділі, з 9:00 до 17:00. Зробити замовлення можна також телефонами: 0 (552) 22-229; 0 (777) 33-623; 0-697-70-901.

«Доставка додому» має сторінки в соцмережах Instagram, Facebook і ВКонтакте. Кур’єри розвозять замовлення з 9:00 до 19:00.

Леся   ПОТОЦЬКА.