ВІТАННЯ В ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ В ПРИДНІСТРОВ’Ї

Шановні підприємці!

Вітаю вас з професійним святом!

Розвиток і всебічна підтримка підприємництва – один з головних напрямків політики придністровської держави в економічній та соціальній галузях. Створення сприятливих умов для ведення підприємцями своєї справи й усунення нераціональної бюрократичної тяганини є безумовними пріоритетами Придністровської Молдавської Республіки.

Роль підприємництва в житті держави неухильно зростає: з’являються нові конкурентоспроможні суб’єкти, підвищується рівень кваліфікації, знань і досвідченість кадрів, зростає націленість на випуск високоякісної продукції.

Бізнес-спільнота веде конструктивний діалог з державою, при цьому державні структури усвідомлюють, як важливо підтримувати раціональні ініціативи підприємців, заглиблюватися в їхні потреби та сподівання. Самовідданий і творчий підхід до справи придністровських підприємців дозволяє рухатися в ногу з часом, розвивати й модернізувати бізнес-інфраструктуру.

Переконаний, що розвиток усіх форм підприємницької діяльності ефективно позначиться на підвищенні рівня самодостатності Придністров’я.

Від щирого серця бажаю підприємницькій спільноті нашої держави здоров’я, нових успіхів та удачі!

Президент

В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ