ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ АРХІВІВ ТА УПРАВЛІННЯ ДОКУМЕНТАЦІЄЮ ПРИДНІСТРОВСЬКОЇ МОЛДАВСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ! ВІТАЮ ВАС ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Архіви – це головне джерело достовірних даних про події минулих років, які дістали документальне підтвердження. Розвиток історичної науки неможливо уявити без архівної бази, що є основою для осмислення давніх історичних подій, збереження історичної пам’яті народу і наступності поколінь.

Дбайливе зберігання архівних документів, їх облік та гарантування цілісності й неушкодженості багато в чому є запорукою функціонування ефективної системи інформаційного забезпечення органів державної влади та управління в республіці.

Відрадно, що архівна служба в нашій державі постійно вдосконалює свою діяльність, створює науково-популярні видання, надає широкий доступ до використання документів зацікавленим у цьому фахівцям і громадянам.

Придністровські архівісти уважно ставляться до довірених їм документів, систематично контролюють їх збереження і стежать за умовами їх зберігання. Від скрупульозної роботи архівістів багато в чому залежить можливість передачі майбутнім поколінням правдивих свідчень про подвиг радянського народу у Великій Вітчизняній війні, про події, пов’язані з заснуванням і розвитком придністровської державності.

Шановні працівники архівів та управління документацією! Дякую вам за нелегку, але таку потрібну працю. Бажаю вам здоров’я, щастя, добробуту і професійних успіхів!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ