ШАНОВНІ ІСТОРИКИ-АРХІВІСТИ, ФАХІВЦІ ДІЛОВОДСТВА ТА АРХІВІВ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із професійним святом – Днем працівників архівів та управління документацією!

В архівах збирається і зберігається величезний масив документів, що відображають історію, культурну спадщину нашого народу, завдяки чому майбутні покоління матимуть можливість діставати правдиву інформацію, вільну від ідеологічних і політичних нашарувань.

Архівні документи допомагають у розв’язанні різних питань соціально-правового характеру: підтвердження трудового стажу, прав на пільги, на надбавки та компенсації, у майнових та інших суперечках.

Архів – це, перш за все, люди, які сумлінно і скрупульозно виконують свою справу. Фахівці архівних служб та діловодства Придністров’я на гідному рівні розв’язують покладені на них завдання, успішно освоюють нові інформаційні технології, роблять гідний внесок у справу модернізації та вдосконалення архівів і системи документообігу в республіці.

Шановні друзі! Нехай ваші пильне ставлення і професійні дії несуть людям лише добро! Бажаю вам щастя, добробуту, міцного здоров’я та успіхів у всіх ваших починаннях!

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ