ШАНОВНІ МИРОТВОРЦІ, ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ МИРОТВОРЧОГО КОНТИНГЕНТУ! ВІТАЮ ВАС З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МИРОТВОРЦІВ!

Заснування Організацією Об’єднаних Націй у 2003 році Міжнародного дня миротворців символізує прихильність світової спільноти до курсу врегулювання конфліктів виключно мирними засобами. Миротворчі сили, як справжнє уособлення тріумфу принципів і норм міжнародного права, виконують надзвичайно важливу місію з охорони миру та недопущення насильства у всіх формах його проявів.

Придністровська Молдавська Республіка повною мірою розділяє прагнення всіх людей доброї волі на шляху до забезпечення мирного співіснування держав, прихильна до цінностей світу, які нині вже не мисляться без миротворчих місій, що успішно функціонують. Миротворча операція на берегах Дністра є надзвичайно ефективною, однією з найуспішніших в історії.

Перебуваючи на варті миру, Об’єднані миротворчі сили день у день несуть службу з охорони непорушності архітектури безпеки. Переконаний, що вони є надійним гарантом стабільності в регіоні.

Шановні миротворці, військовослужбовці миротворчого контингенту! Щиро дякую вам за вашу нелегку, але таку важливу й необхідну службу! Від щирого серця бажаю вам здоров’я, щастя і мирного неба!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ