ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ СПІЛЬНИХ МИРОТВОРЧИХ СИЛ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із Міжнародним днем миротворця!

Праця миротворця – це захист мирного життя і правопорядку в різних куточках земної кулі. Це щоденне виконання завдань, без яких неможливе розв’язання кризових ситуацій у гарячих точках планети. У житті нашої республіки миротворча діяльність посідає особливе місце, оскільки вона довела свою ефективність, поклала кінець війні, розв’язаній керівництвом Республіки Молдова в 1992 році проти народу Придністров’я.

Тристоронні миротворчі сили надійно виконують покладену на них місію. Особлива роль у підтриманні миру, безумовно, належить миротворцям Російської Федерації. Виконуючи свою місію, ви завжди відрізняєтеся витримкою та самовладанням, почуттям обов’язку й готовністю робити все можливе для подальшого зміцнення міжнародного миру і безпеки.

Висловлюю глибоку вдячність і подяку воїнам-миротворцям, які з доблестю, честю та гідністю виконують свій обов’язок на придністровській землі. Бажаю міцного здоров’я, добра й гарної долі, миру та спокою вам і вашим близьким, нових звершень у справі служіння миру!

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ