Повірте в чудо

На початку грудня було оголошено акцію «Напиши лист Діду Морозу. Я вірю в мрію». Для цього в кожному поштовому відділенні Придністров’я встановили новорічні скриньки спеціально для листів і листівок, адресованих Дідові Морозу. І вже 19 грудня в ДУ «Пошта Придністров’я» підбили її підсумки.

Новорічне свято – пора чудес, коли можуть відбутися незвичайні події у вашому житті, варто лише повірити в магію. Тому діти з усього Придністров’я надсилали свої листи з побажаннями до Діда Мороза. Головною умовою акції було, крім побажання, скласти оригінальне поздоровлення з Новим роком та розповісти про те, як минув для них 2017 рік, чого вони досягли й навчилися. Авторам найоригінальніших листів підготували довгоочікувані призи.

З усього Придністров’я надійшло близько 1 500 яскравих листів і листівок, зроблених власноруч.

Дівчатка просили у Діда Мороза ляльок, домівку для Барбі, м’які іграшки, мольберти для малювання, а хлопчики – залізницю, машинки, літаки, велосипеди, кросівки-буци для гри у футбол. Багато дітей просили домашніх тварин: котів, собак, папуг, а найприємніше те, що вони, піклуючись про своїх рідних, просили для них здоров’я, щастя й миру.

«Ця акція була спрямована на те, щоб діти, дійсно, повірили в чудо, у те, що Дід Мороз існує і ні про кого не забуває», – розповіла спеціаліст із питань маркетингу Державного унітарного підприємства «Пошта Придністров’я» Людмила Кащук. А щоб упевнити їх у цьому, працівники ДУ «Пошта Придністров’я» організують не тільки святкову виставу для дітей, а й перевтіляться в бабу Ягу, Снігуроньку та Діда Мороза.

Анастасія   КАЛІОН.