Волейбольні перемоги!

Бендерські волейболісти Спортивного клубу армії (СКА) стали чемпіонами Молдавії. Спортсменам вручили дипломи, золоті медалі та Кубок переможців. Титул бендерчани завоювали вперше.

Волейбольний сезон для бендерських спортсменів завершився яскравою перемогою. Зазначимо, що чемпіонат Молдови тривав майже півроку, проте все вирішилося за три дні. У фінал турніру вийшли чотири команди: волейболісти Спортивного клубу армії, «Динамо-МАІ», «Олімп-Молдова-УСМ» і «Сперанца-Гагаузія».

Завершальна серія ігор відбулася за круговою системою. Кожна команда зіграла по три гри. Чемпіона визначали за найбільшою кількістю набраних очок. «Настроював хлопців, адже остання гра в сезоні завжди вирішальна, від неї залежить, яке місце ми посядемо. Тож налаштовувалися тільки на перемогу. Ще не усвідомили, що ми зробили – вперше в історії СКА Бендер став чемпіоном», – розповів тренер волейбольного клубу «СКА» Олександр Козловський.

Гравці армійської команди – кращі також і в особистому заліку. Чотири індивідуальні нагороди з шести саме у бендерських волейболістів. «Дуже довго чекали ми на це чемпіонство. Я давно граю в команді, тому мені особливо приємно, що ми виграли, доклали максимум сил для цієї перемоги», – зазначив капітан «СКА».

Під час церемонії нагородження бендерським волейболістам «СКА» вручили дипломи, золоті медалі та Кубок переможця. Відзначили також і кращих гравців в окремих номінаціях. Чотири нагороди з шести отримали представники армійської команди

Оксана Крук.

Фото: https://mopmr.org/