ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ! ДОРОГІ ЮНІ ЖИТЕЛІ ПРИДНІСТРОВ’Я! ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ВІТАЮ ВСІХ ВАС З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Перший день літа для кожної дитини – це особлива пора. Шкільні уроки залишилися позаду, попереду довгождані канікули, насичені яскравими враженнями та зустрічами з друзями. Це особливий період у житті, сповнений пригод і нових знайомств. Країна дитинства в пам’яті кожної людини залишається безтурботним часом, невичерпною скарбницею спогадів, у яких світ здавався неосяжним простором, де завжди було місце мріям і вірі в чудо. Цього року подарунком усім дітям Придністров’я стало відкриття в Тирасполі «Чудо-града», де вони з батьками зможуть пережити чимало радісних хвилин.

1 червня є вагомим приводом для батьків, щоб задуматися про атмосферу, в якій ростуть наші діти. Нам до снаги побудувати щасливе дитинство для наших дітей, створити умови для розкриття їхніх талантів. Виховання дитини на вічних цінностях любові, добра і правди – це основа формування особистості, яка є джерелом натхнення і гордості для нас, батьків.

Бажаю всім придністровцям міцного здоров’я, щастя, радості, добробуту та миру!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ