ДОРОГІ ПРИДНІСТРОВЦІ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто вітаю вас із чудовим святом – Днем захисту дітей!

Діти – наше багатство і щастя, наша надія та майбутнє республіки. Тому так важливо виростити їх фізично здоровими, духовно багатими, розумними й освіченими людьми, справжніми патріотами. Захист материнства і дитинства, турбота про наймолодших членів суспільства, пропаганда сімейних цінностей, робота з молоддю є на сьогодні найважливішими напрямками діяльності педагогів, вихователів, медичних і соціальних працівників.

У Придністров’ї живе талановита, творча й активна молодь, яка гідно представляє республіку на різних змаганнях, олімпіадах і конкурсах, домагається високих результатів і нагород. Завдання суспільства, влади, родини – й надалі підтримувати це прагнення, спрямовувати дитячу енергію в позитивне і творче русло.

У цей святковий день бажаю нашим дітям прекрасного відпочинку під час літніх канікул, радості спілкування з батьками та друзями, нових відкриттів і яскравих, незабутніх вражень! Нехай у них буде щасливе дитинство і світле майбутнє!

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ