ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ! ВІТАЮ ВАС З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Легка промисловість відіграє важливу роль у забезпеченні сталого зростання потенціалу економічного комплексу ПМР, створює умови для виробництва товарів, що мають попит на внутрішньому та зовнішньому ринках. Підприємства придністровської легкої промисловості широко відомі, а їхня продукція з року в рік завойовує все більше симпатій як серед придністровців, так і за межами республіки.

Відрадно, що легка промисловість завжди в динаміці: розвиток відбувається у всіх її напрямках. Модернізується інфраструктура підприємств, поновлюється й актуалізується асортимент товарів, що випускаються. Копітка праця трудівників галузі, які вкладають у роботу весь свій професіоналізм, приносить чудові плоди: з’являються все нові види текстильних, взуттєвих, хутряних та вовняних виробів, якістю яких ми можемо пишатися.

Переконаний, що й надалі товари, що випускаються галуззю, будуть конкурентоспроможними, активно освоюватимуть ринки близького і далекого зарубіжжя.

Шановні працівники легкої промисловості, від щирого серця бажаю вам здоров’я, щастя, добробуту і нових професійних успіхів!

Президент

В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ