ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із професійним святом!

Галузь легкої промисловості посідає значне місце у виробництві споживчих товарів і відіграє найважливішу роль у розвитку економіки республіки. У Придністров’ї працюють справжні майстри своєї справи. Зберігаючи традиції попередніх поколінь, ви успішно освоюєте нові технології, змінюючи на краще умови праці, якість продукції, що випускається.

Колективи підприємств продуктивно працюють над створенням нових брендів, налагоджують взаємовигідну співпрацю з бізнес-партнерами, розширюють асортимент продукції. Запорукою динамічного розвитку галузі залишається висока кваліфікація менеджменту і своєчасна модернізація виробництва. Високоякісна і сучасна продукція, що випускається на підприємствах легкої промисловості Придністров’я, популярна як у нашій республіці, так і далеко за її межами.

Упевнений, що ваша компетентність, відданість професії, творчі задуми та використання передових технологій дозволять і надалі домагатися значних результатів.

У цей святковий день я бажаю всім, хто трудиться в текстильній і легкій промисловості, міцного здоров’я, щастя і затишку, добробуту, плідної праці та яскравих дизайнерських рішень!

Голова Верховної Ради

О. В. КОРШУНОВ