Для майбутніх підприємців

На сайті ТПП ПМР є така цитата: «Бізнес-освіта – це освіта нового покоління. Щоб займатися бізнесом, мало бажання. Потрібні знання. Людина, яка бажає навчитися бути підприємцем і тому прийшла в бізнес-школу, освоїть не тільки теорію, а і практику».

Торгово-промислова палата ПМР відкриває набір на навчання другої групи з курсу «Основи створення власного бізнесу».

Метою курсу є формування базових знань і навичок, які дозволять підприємцям-початківцям сформувати бізнес-план власної справи.

У рамках курсу майбутні підприємці одержать відповіді на низку запитань: як відкрити свою справу, як почати свій бізнес з нуля, як визначити для себе перші кроки, яку форму власності вибрати, як зареєструватися, як вести бухгалтерський облік, які й коли треба платити податки, як шукати й підбирати персонал. За підсумками навчання кожен слухач повинен представити розроблений ним бізнес-план комісії та захистити його.

Нині приймаються заявки в одну групу для жителів Григоріопольського, Дубоссарського, Рибницького та Кам’янського районів.

У рамках Державної програми «Підтримка та розвиток підприємництва в ПМР на 2019–2021 роки» навчання є безплатним.

Слухачі навчаються онлайн, проте в Дубоссарах і Рибниці плануються живі зустрічі (тренінги) в рамках курсу.

Прийом заявок здійснюється до 20 червня включно.

Відбір слухачів здійснюється на конкурсній основі. Кількість місць обмежена. Основний критерій відбору – наявність бізнес-ідеї.

Посилання на програму курсу та реєстрацію: https://clck.ru/UTDxU