Шановні придністровці! Від щирого серця вітаю вас з Днем Росії!

Придністровська Молдавська Республіка нерозривно пов’язана з Росією, з її культурно-історичною спадщиною та ментальною спільністю, втіленою на сьогодні в ідеї Руського світу. Ми пишаємося нашим спільним героїчним минулим, славними справами наших предків, які в усі часи зберігали непорушність духовних джерел, незламність ідеї сильної й самодостатньої російської державності.

Росія пам’ятає правителів, які возвеличили її ім’я, пишається своїми захисниками, що відстояли її в боротьбі з іноземними загарбниками, Росія вірить у своїх синів і дочок і сьогодні, вірить у тих, хто прославляє Батьківщину, сміливо захищає її інтереси, робить все для її процвітання.

Прихильність інтеграції з Російською Федерацією була і залишається одним із головних пріоритетів нашої держави. Ми віримо в те, що воля придністровського народу, висловлена в ході референдуму у 2006 році, буде реалізована на практиці. Придністровська Молдавська Республіка зміцнює співпрацю з Російською Федерацією. У складний період для всього світу, коли пандемія COVID-19 стала глобальною проблемою, Росія простягнула руку допомоги республіці, направивши вантажі медичного призначення і забезпечивши постачання вакцини для жителів Придністров’я.

Шановні співгромадяни! У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, щастя і миру!

Президент

В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ