Шановні придністровці, громадяни Росії та співвітчизники!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто вітаю вас з державним святом Російської Федерації –Днем Росії!

Росія – країна з тисячолітньою історією, величезною територією, унікальним природним і духовним багатством; країна, яка поєднала в межах єдиної держави безліч народів, культур і релігійних конфесій.

Цього дня кожен з нас відчуває себе часткою великої держави. У найскладніші періоди історії російської держави її незмінно рятували сила духу, дружба і згуртованість громадян, які завжди були єдині в головному – у прагненні зробити Вітчизну незалежною і сильною. Нині кожен усвідомлює, що головна сила Росії – люди, які в ній живуть. Їм належить знову і знову усвідомлювати уроки історії, робити з них висновки, зберігати й примножувати вікові вітчизняні традиції, виважено і відповідально ставитися до своїх прав та обов’язків.

Стратегічний курс, обраний керівництвом Російської Федерації, спрямований на глибоку модернізацію економіки, поліпшення якості життя росіян, зміцнення міжнародного авторитету Росії, дістає велику підтримку і в нашій республіці.

Упевнений, що так буде й надалі. Нехай ми далеко від Росії, але ми завжди відчуваємо її підтримку й опору. Нехай над нашою республікою простягається чисте, мирне небо і світить сонце свободи, незалежності, рівності та щастя!

Бажаю вам міцного здоров’я, щасливої долі, здійснення намічених планів, успіхів у праці на благо Вітчизни! Щастя й добра вашим рідним і близьким!

Голова Верховної Ради

О. В. КОРШУНОВ